Vårt nydelige bryllup!

En flott dag i Bryllupsbygda!

Vi hadde vielse i flotte Olberg kirke. Hvor det er akkurat passe langt opp midtgangen! 

Båten Kryllingen lå ved kai ved kirken og alle gjestene fikk jordbær og cava på brygga, før de fikk luftet seg på en båttur på Krøderen. Brudeparet ble rodd over vannet av forloveren til min mann. Han hadde ikke rodd mye tidligere så det var god underholdning for gjestene ombord på Kryllingen.

Etter en rask spasertur gjennom skogen var vi oppe ved Villa Fridheim. Der var bordene dekket til 83 gjester, som alle fikk servert en fantastisk 4-retters middag. Den store spisesalen har særdeles stor takhøyde, masse vinduer og en deilig balkong, og er et flott rom å samle mange mennesker til middag i!

Vi danset vals i hallen, men gjestende stående oppover trappene. Villa Fridheim er en opplevelse i seg selv, og gjestene synes det var så stas å være der! Alle gjestene overnattet på Sole, og vi hadde satt opp buss tilbake til hotellet. Brudeparet fikk låne tunestua på Ringes gård på bryllupsnatten. Det var aldeles supert!

Dagen derpå hadde vi brunsj for alle gjestene ute i det nydelige været. Da fikk vi litt mer tid til å være sammen med gjestene, og det satte vi stor pris på.

Alt i alt; en glitrende opplevelse!

Ane

Olberg Kirke

  • Kirke

Om du ønsker å vies i kirken, kan Bryllupsbygda selvsagt også tilby dette. Vi har mange vakre kirker å velge mellom.

Villa Fridheim

  • Slott
  • Med servering

Nesten som i eventyret ligger Villa Fridheim som et staselig slott på en øy i Krøderfjordem!