Dagen vår

Den Store Dagen startet med sol, men vi møtte regn på ferden fra Flå til Hønefoss, hvor vielsen fant sted på Tinghuset. Bruden fikk da, som seg hør og bør, "regn i sløret" - selv om bruden var foruten slør.

Den Store Dagen startet med sol, men vi møtte regn på ferden fra Flå til Hønefoss, hvor vielsen fant sted på Tinghuset. Bruden fikk da, som seg hør og bør, "regn i sløret" - selv om bruden var foruten slør.  

Ferden gikk etter vielsen til Noresund, hvor vi stoppet for å ta bilder ved den flotte eika, "Gamle Mester", med Villa Fridheim i bakgrunnen. Ett av bildene herfra endte vi også opp å bruke som bilde til takkekortene våre.

 Deretter tok vi med oss følget på en tur på Krøderen med sjarmerende M/S Kryllingen. Her koste vi oss med snacks, vin og brus etc. Solen hadde nå kommet tilbake, så den 2 timers lange turen på vannet ble helt skjønn, og var ett populært element for liten og stor. Kjempeservice, herlig vert og en super tur.

Villa Fridheim var neste, og siste stopp på "brudeferden". Her startet vi opp med en times rundtur, hvor alle kunne kikke rundt i alle kriker og kroker i  dette utrolige "eventyrslottet". Dette var imponerende for store, og veldig spennende for de små. Lokalene var store og fasjonable, så det var nesten en skam å ha ett så lite selskap som vi hadde. . Servicen var utmerket også her, og maten var helt nydelig!

Dagen ble akkurat som vi ønsket oss; en liten intim vielse med kun de aller nærmeste tilstede, med en herlig båttur påfulgt av en deilig middag i fantastisk vakre omgivelser. - Helt perfekt!

Vi hadde ikke profesjonell fotograf, men ble ganske så fornøyd med bildene som våre gjester tok - det MÅ jo bli bra i disse omgivelsene! Vi angrer ikke på at vi valgte denne rammen rundt vårt bryllup.

M/S Kryllingen II

  • Transport

Med MS Kryllingen II kan du få en eventyrlig opplevelse på den vakre Krøderfjorden.

Villa Fridheim

  • Slott
  • Med servering

Nesten som i eventyret ligger Villa Fridheim som et staselig slott på en øy i Krøderfjordem!