Doktogaarden innfrir!

Mark og Kine hadde en full helg med aktiviteter og alle gjestene boende på Sole. De var kjempefornøyd og her kan du lese om hvordan det ble.

Da vi begynte å planlegge for bryllup, ble det fort klart at vi begge ønsket å samle familie og venner til en hel helg. Vi letet derfor etter et sted som kunne tilby overnatting til alle gjester, fine lokaler til både middag og fest, og et fint uteområde der vi også kunne gjennomføre vår humanetiske vielse.

Da vi kom til Sole Hotell skjønte vi med en gang at vi hadde funnet det perfekte stedet. Hotellet ligger helt nydelig til med en stor gressplen ned mot Krøderen, og vi ble møtt med stor vennlighet og profesjonalisme fra de som jobbet der. I tillegg var det passe kjøreavstand fra Oslo-området, der både brudeparet og mange av gjestene bor.

Vi inviterte våre gjester på grillkveld og aktiviteter ute i den store hagen på fredag, perfekt for å gi oss selv mulighet til å få slappet av med familie og venner. På lørdag hadde bruden og forloveren besøk av frisør i brudesuiten, det var deilig! Selve vielsen ble gjennomført i hagen, i en light-versjon av partyteltet der vi hadde full utsikt ut over den fine sjøen. Celina Jokerud, som er fra området, stod for vakker sang, mens brudens fetter spilte brudemarsj på saksofon.

Vi fikk servert en fantastisk god middag i den store salen, og så var det full fest i baren etterpå. Festen ble avsluttet med et nattbad for de tøffeste guttene kl 03:30, brudgommen hoppet uti mens bruden nøyde seg med å se på :) Søndag møttes vi til frokost, før alle reiste hjemover i eget tempo. Legg til at vi hadde fint vær hele helgen, og 75 herlige, feststemte gjester, så har man oppskriften på en perfekt helg!

Da vi planla bryllupet, var det aldri et «nei» eller «vi må» å høre fra hotellet, de tilpasset alle detaljer til våre ønsker, og delte av sine erfaringer med tidligere bryllup.

Alle deler av helgen gikk helt uten at vi trengte å involvere oss, alt som var avtalt ble gjennomført diskret og profesjonelt. Det var helt tydelig at bryllup er noe de kan på Sole.

Vi kan ikke annet enn å anbefale Sole Hotell på det varmeste, og vi håper at andre brudepar får mulighet til å oppleve en så fin helg som vi hadde der.

- Mark & Kine

Foto: Kalle Hägglund