3 hele dager til ende

Så hadde endelig helgen vår kommet. Helgen vi hadde gledet oss til så lenge. Det ble tidlig bestemt at vi skulle ha fjellbryllup, tre dager til ende og at vi skulle feire helgen på Norefjell.

 Vi har hytte i Eggedal og har falt for stedet etter mange år med flotte opplevelser akkurat der oppe.

Fredag ettermiddag ankom alle gjestene Quality Spa & Resort Norefjell i nydelig høstvær med helt blå himmel. De aller fleste satte seg til på terrassen med et glass vin i solveggen. Perfekt start på en flott helg.

På kvelden møttes alle gjestene til en uformell aften i hotellets afterski lokale: B52. Her ble det servert deilig Tapas, og brudeparet hadde laget en liten quiz med spørsmål om nettopp brud og brudgom.

Lørdag morgen var det stor felles frokost for alle gjestene på hotellet. Været var litt overskyet, med andre ord helt perfekt for fotografering ute i følge vår fotograf som skulle følge oss hele dagen.

Alle gjestene ble fraktet over til Eggedal med en stor innleid buss med norske flagg!  Jeg skulle pyntes ferdig på hotellet før hun skulle kjøres over fjellet.

På vei ned til kirken fikk jeg beskjed om at jeg måtte drøye litt, strømmen hadde gått i bygda og vielsen måtte utsettes litt. Etter en halvtimes tid skjønte presten at dette kunne ta tid, så hun foreslo at gjestene skulle nynne Mendelsons brudemarsj. I tillegg til dette ble stearinlys i kirken tent. Dette var en perfekt innmarsj som hverken brudepar eller gjester noen gang vil glemme.

Etter vielsen ble det fotografering oppe på fjellet. Der ble det tatt massevis av bilder i flott høstvær.

Gjestene hadde i mellomtiden reist opp til Tempelsetra hvor selve bryllupsfesten skulle være. Der fikk de servert de lekreste fat med spekemat du kan tenke deg, samt Hanne Hønes rosevin og øl for de som ønsket det.

Brudeparet ankom Tempelsetra og gikk rett for å skifte. Da var det av med bunaden og på med brudekjole og matchende dress til brudgommen.

Vi satte oss til bords akkurat etter skjema, som var nøye planlagt med Tone (sjef på Tempelsetra) og vår Toastmaster. Der fikk vi servert verdens beste hjortestek, hjemmelagde fløtegratinerte poteter, soppstuing… ja helt perfekt mat. Gjestene våre snakker fremdeles om det!

Under middagen ble brudgom overrasket av operasanger Marius Roth Christensen som hadde tatt turen helt fra Tønsberg for å synge “You’ll never walk alone”.

Etter en deilig hjemmelaget dessert ble det kaffe, kaker og dans til de sene nattetimer.

Gjestene ble på nytt hentet av buss, og kjørt hjem til Quality Spa & Resort Norefjell. Der skulle også brudeparet tilbringe sin bryllupsnatt i en flott suite, med badekar på soverommet.

Morgenen etter ble det felles brunch for alle gjestene, i et eget avlukke før avreise.

Dette ble en helt utrolig helg for oss, ikke bare brudeparet koste seg, men gjestene snakker om dette fantastiske fjellbryllupet ennå.

Tempelsetra var det mest perfekte stedet å feire et bryllup. De var utrolig seriøse fra første stund, og vi er så svært fornøyde med at vi valgte dette stedet som føltes riktig hele tiden! De var utrolig seriøse, både når det kom til selve arrangementet, og mat og vinmeny!

Takk til alle dere som var med å gjøre helgen vår helt uforglemmelig.

Tonje og Claes

Norefjell Ski og Spa

  • Hotell
  • Uten servering

800 meter over havet, tilbaketrukket i fjellsiden kan dere hvile blikket på fjelltopper, med Gaustadtoppen ruvende i det fjerne.