Mitt eventyrlige bryllup

Etter en magisk bryllups sermoni og regn i sløret, ventet Kryllingen på Krøderfjorden for å ta brudeparet og gjestene videre til Ringnes Gård.

Det ble servering av baguetter og vin om bord, og alle nøt turen. Båt turen var helt fantastisk, solen tittet frem og fjellet begynte å speile seg i det blikk stille vannet. Etter en time var båtturen over.

Ringnes Gård ligger som et majestetisk skue i foten av fjellet omringet av grønn skog, og ved stranden ventet en tur med hest og kjerre som skulle frakte brudeparet opp til gården. Ringnes Gård er en perfekt ramme rundt et uforglemmelig og eventyrlig bryllup. Koselig ute område og stor plass og boltre seg på. Utrolig mange fine bakgrunns motiver til en perfekt bryllups fotografering. Fotografen fulgte med oss fra kirken til Ringnes og har gitt oss en bok med flotte bilder og herlige minner.

Barna elsket å løpe rundt i gresset, og kikke nysgjerrig på de gamle bygningene og de sjarmerende rommene.

Personalet og maten består av topp service og ga gjestene en uforglemmelig mat opplevelse.

Familien og de nærmeste vennene overnattet i hyggelig rom på gården, og brudeparet fikk selvfølgelig bo i de gamle romantiske stugen på tunet. Utrolig flott innredet.

Morgenen etter samlet alle seg til en lang frokost, og kaffekoppen nøt man utendørs i solskinnet.

En perfekt avslutning på et perfekt bryllup.

Helt uforglemmelig!

Hilsen Lin

M/S Kryllingen II

  • Transport

Med MS Kryllingen II kan du få en eventyrlig opplevelse på den vakre Krøderfjorden.

Olberg Kirke

  • Kirke

Om du ønsker å vies i kirken, kan Bryllupsbygda selvsagt også tilby dette. Vi har mange vakre kirker å velge mellom.