Vintereventyret

Brudens vinterdrøm ble virkelighet - med bryllupsplanlegging fjernstyrt fra Engand. Hun kan ikke få rost Sole nok!

Jeg er norsk men flyttet til England i ungdomstiden for å studere. Så har det seg sånn at under studietiden min i England sa møtte jeg Thomas.

Jeg hadde alle mine vintere i oppveksten pa Norefjell så når det kom til og velge sted for dagen så var det liksom ikke noe anent alternativ enn området rundt Norefjell. Vi har hatt mange søndagsmiddager pa Sole Hotell pa vei hjem fra skitur så det stod øverst på listen.

De ansatte på Sole fikk drømmen min om et magisk vinterbryllup til og gå i oppfyllelse, det var vanskelig og arrangere da jeg bor i England og alt var hjemme, men med god hjelp fra Odd Alsvik, daglig leder på hotellet sa var det ingenting som var et problem og han gjorde dagen min til bedere enn det jeg trodde var mulig.

Vielsen skjedde i Veikåker kapell med et snølagt Norefjell i bakgrunn, og jeg kunne ikke ha bedt om finere vær, våknet opp til strålende sol og blå himmel lørdag 21.02.15.

Etter vielsen var det champagne og bilder på hotellet, etterfulgt av en helt nydelig bryllups middag med god stemmning, nydelig mat og drikke servert i spise salen p¨ hotellet.

Etter middagen var vi så heldige og ha Krogstad Storband som tok seg av underholding og dans og de var helt fantastisk flinke, jeg anbefaler de på mitt ytterligste. Vi hadde brude vals og sa var det tid for cognac og kake i Dr. Carlson’s spisestue på hotellet. Kaken var bestillt og kom fra Sverre Sætre’s kondotori i Oslo.

Etter dans og underholdning hadde vi nattmat, som var wienerpølser i lomper med alt det tilbehoret du kunne tenke deg.

Dagen var som et eventyr, og jeg tror ikke jeg kunne fatt det noe finere eller mer magisk! Tusen takk til de ansatte ved Sole hotell, Krødsherad menighet og de vakre fest lokalene på Sole hotell, det anbefales på det sterkeste.

Helt magisk!

 

-Camilla

Veikåker kapell

  • Kirke

Om du ønsker å vies i kirken, kan Bryllupsbygda selvsagt også tilby dette. Vi har mange vakre kirker å velge mellom.