Norefjell Ski og Spa

800 meter over havet, tilbaketrukket i fjellsiden kan dere hvile blikket på fjelltopper, med Gaustadtoppen ruvende i det fjerne.

  • Hotell
  • Uten servering
Inntil 300 gjester

Langt fra minimalismens stramme designuttrykk finner du Norefjell Ski og Spa.

Hotellet har en lun atmosfære som får giganthotellet til å fremstå som nært og intimt. Et design av Vigdis Berg og Gina Rose der det moderne møter det tradisjonelle. Norefjell Ski og Spa har blant annet vunnet flere design priser, og blitt nominert og vunnet Norways leading Spa resort flere år på rad.  Marius mønsteret går igjen på hele hotellet og bildene du finner på veggene er alle tatt i nærområdet.  Suitene er luksuriøse med badekar på soverommet og egen stue. 

Hotellet har 1900 senger og kan ta bryllup i alle størrelser helt opp til 300 gjester. Du kan nyte bryllupsmiddagen i et lokale, og danse inn i de sene morgentimer i et annet. Kom gjerne opp for en visning og vi viser deg mulighetene.

Ved foten av Norefjell Ski og Spa  finner du et tjern  med sandstrand som kan  gi en flott ramme rundt vielsen .

Vi har meget dyktige kokker og konditorer som sikrer at dere får en smaksrik og et meget godt festmåltid. Vi tilbyr ulike festmenyer dere kan velge mellom.

Vår Spa avdeling tilbyr både brudepar og bryllupsgjestene gode rabatter på Spabehandling, samt at vi tilbyr en egen Spa pakke for bruden.

Kontakt våre flinke arrangement medarbeidere og de vil hjelpe deg med å gjennomføre et flott bryllup.

Velkommen til et uforglemmelig fjellbryllup på Norefjell

Kontaktopplysninger:

Quality Spa & Resort Norefjell,
Bøeseter, 3536 Noresund

Telefon: +47 32 14 82 00

booking.norefjell@choice.no
www.norefjellsparesort.no